PONY POWER VOOR KIDS

>>> Lees hier meer over het integratieve aanbod van ambulante behandeling en begeleiding bij EMOVITA Integratieve Jeugdhulp.


Pony Power voor Kids

Dé sociale vaardigheidstraining voor kinderen mét pony’s

Pony Power voor Kids is een unieke sociale vaardigheidstraining voor kinderen vanaf 6 jaar. De methode is gericht op het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het ondersteunen van emotionele groei.

De naam zegt het al: leren van en met elkaar én de pony’s. Letterlijk in beweging komen, zelf doen, zelf ervaren en zelf leren.


DOEL

In de cursus Pony Power voor Kids besteden we aandacht aan de thema’s die er letterlijk voor zorgen dat het kind in zijn kracht komt: communicatie, je ruimte verkennen en grenzen aan geven en bewaken, samenwerken, balans zoeken en vinden, omgaan met winnen en verliezen, de IK-boodschap en meer…

Er wordt met afwisselende oefeningen, met elkaar en pony’s, een leeromgeving gecreëerd waarin sociale vaardigheden en persoonlijke groei centraal staan.

Resultaat is dat kinderen meer zelfvertrouwen hebben, weerbaarder zijn, beter grenzen kunnen aangeven, beter kunnen omgaan met emoties, beter kunnen samenwerken en positiever gedrag tonen.

Het is prachtig om te zien hoe de ‘Pony Power Kids’ al op jonge leeftijd belangrijke stappen zetten en die een stevige basis vormen voor hun verdere ontwikkeling.


AANVULLENDE INFORMATIE

De groep voor dit traject is beperkt tot maximaal 8 kinderen.

Locatie van de training is Ransdaal.

De training wordt gegeven door gecertificeerd Pony Power voor Kids trainer Roy Zinzen-Boves.

Er starten meerdere groepen per jaar. Bij voldoende aanmeldingen kan de training op een andere locatie aangeboden worden.
Neem voor meer informatie contact met ons op.